McDonald’s rolt Table Service concept verder uit

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

McDonald's breidt Table Service verder uit

Franchiseformule McDonald’s biedt sinds vorige week in 50 van haar restaurants in Nederland de Table Service aan. Dit nieuwe concept biedt de bezoeker van het restaurant de mogelijkheid om de bestelling aan tafel te laten serveren. De bezoeker kan in het menu aangeven in welk deel van het restaurant hij gaat zitten. Wanneer de bestelling klaar is, brengt een medewerker de bestelling aan tafel.

In 2015 begon de franchiseformule met het nieuwe concept te testen. Doordat het concept goed aansloeg, rolt McDonald’s het concept nu versneld uit. Het restaurant in Capelle aan den IJssel is het 50ste restaurant waar Table Service wordt aangeboden.

“Wij zijn volop bezig met het ontwikkelen en introduceren van verschillende vernieuwingen als McCafé, Salad Bar en My Burger. Table Service is ook één van deze vernieuwingen en wordt door onze gasten enorm gewaardeerd. Juist door deze hoge tevredenheid rollen we dit concept nu versneld uit door heel Nederland. We streefden naar 50 restaurants met Table Service aan het einde van 2016, en ik ben enorm trots dat we nu al op dat aantal zitten”, aldus Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website