McDonald’s sommeert bezorgdienst te stoppen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

McDonalds

McDonald’s Nederland heeft de nieuwe bezorgdienst Ring ’n Bring gesommeerd te stoppen met het bezorgen van zijn producten. De fastfoodketen eist ook dat alle verwijzingen naar McDonald’s producten van de site worden verwijderd. Dit laat McDonald’s weten in een verklaring.

Op de website van de bezorgdienst kunnen klanten gerechten van meerdere restaurants bestellen. Grote ketens als KFC, Subway en Burger King staan ook op de website. Klanten kunnen bij Donald’s Place, zoals McDonald’s op de website genoemd wordt, gerechten bestellen als ‘Big Mick’. Volgens oprichter Shebaz Kahn heeft McDonald’s geen merkenrecht op die namen, aldus de ondernemer in De Gelderlander. “Wat we aanbieden is anders dan wat McDonald’s aanbiedt.”

McDonald’s stelt echter dat het bezorgen van zijn producten een sterke impact heeft op de kwaliteit van de gerechten. “Om deze reden hebben wij zelf geen bezorgdienst en werken wij niet samen met reeds bestaande bezorgdiensten.” Zodra er klachten binnenkomen over de producten van de bezorgdienst, zal de fastfoodketen stappen gaan ondernemen.

Kahn is er zeker van dat de Ring ’n Bring bestellingen in goede staat bij klanten worden geleverd. “Als ze ons willen aanklagen, zou ik zeggen: kom maar op.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise