Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

McDonald’s start McDelivery in 100e vestiging

Vandaag, 26 november, voegt McDonald’s het honderdste restaurant in Nederland toe aan bezorgservice McDelivery. McDonald’s gaat hiermee ook vanuit het restaurant in Amersfoort Noord bezorgen. In 2017 begon McDoland’s met het aanbieden van bezorging en dit is de afgelopen jaren snel gegroeid. McDonald’s bezorgt nu in 42 steden door heel Nederland. De formule werkt samen met Uber Eats en Thuisbezorgd. McDonald’s wil zijn concept McDelivery de komende jaren verder uitbreiden.

“De bezorgmarkt geldt al lange tijd als een groeimarkt. Onze gasten waarderen deze service enorm. We hebben samen met onze franchisenemers, onze crew en bezorgpartners de afgelopen jaren hard gewerkt om zoveel mogelijk gasten deze mogelijkheid te bieden. Hierbij staan brede beschikbaarheid en kwaliteit centraal. Het feit dat we nu vanuit honderd restaurants onze gasten thuis blij kunnen maken, zeker nu het tijdelijk niet mogelijk is om onze restaurants te bezoeken, is geweldig’’, aldus Annemarie Swijtink, Director Marketing, Communicatie en Insights.

Samenwerking Uber Eats en Thuisbezorgd

Steeds meer mensen bestellen bij McDelivery. Per week worden er 60.000 bestellingen gedaan. De snelle groei van McDelivery is mogelijk gemaakt door een strategie die inzet op brede beschikbaarheid met een focus op kwaliteit. Om zoveel mogelijk gasten de mogelijkheid te bieden om McDelivery te bestellen werkt McDonald’s samen met twee bezorgpartners: Uber Eats en Thuisbezorgd. Om de kwaliteit te waarborgen worden bestellingen, nadat ze vers zijn bereid in het restaurant, direct naar de gast gebracht en zo binnen tien minuten bezorgd.

Over McDonald’s Nederland

McDonald’s Nederland ontvangt wekelijks bijna 3,2 miljoen gasten. In Nederland heeft McDonald’s 256 vestigingen. Hiervan zijn 230 franchise. Met meer dan twintig jaar ervaring in het bezorgen van McDonald’s producten in Azië en het Midden-Oosten, is McDonald’s een van de grootste spelers wereldwijd in de bezorgmarkt.

 

×