Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

McDonald’s test uitbreiding McDelivery via Thuisbezorgd.nl

McDonald’s heeft aangekondigd samen te gaan werken met Thuisbezorgd.nl voor de bezorging van McDelivery. Maandag 23 december start de proef in Maastricht. Het gaat in de eerste instantie om een proef. Bij de proef zal er gekeken worden of er uit kan worden gebreid naar andere steden.

McDonald’s ziet thuisbezorging als een belangrijke groeimarkt voor het bedrijf in Nederland. Op dit moment maakt McDonald’s bij 48 restaurants van home-delivery in 17 steden. Per week worden er gemiddeld 350 bestellingen bezorgd. Dit is een stijging van ruim 50% ten opzichte van het jaar ervoor. McDonald’s verwacht een verdriedubbeling van zijn McDelivery-omzet uit 2019. Door de samenwerking met Thuisbezorgd.nl maakt McDonald’s het bestellen van producten via McDelivery toegankelijker voor nog meer liefhebbers die even niet naar McDonald’s kunnen komen.

Erwin Dito, Managing Director McDonald’s Nederland

“De samenwerking met Thuisbezorgd.nl sluit naadloos aan bij de ontwikkeling van de thuisbezorgmarkt in Nederland, de resultaten van McDelivery sinds de start en onze groeiambities”, zegt Erwin Dito, Managing Director McDonald’s Nederland. “McDelivery is een doorslaand succes in Nederland. In elke stad, of bij uitbreiding in een stad, wordt McDelivery met enthousiasme ontvangen door onze gasten. Om nog meer gasten van dienst te kunnen zijn die even niet bij ons kunnen komen, breiden we McDelivery uit met Thuisbezorgd.nl.”

Jitse Groen, CEO van Takeaway.com

“Wij willen onze klanten een zo breed mogelijk scala aan maaltijdopties bieden. De samenwerking met McDonald’s in Nederland brengt hier vernieuwing in en dat is waar wij altijd naar op zoek zijn. Als grootste bezorgservice in Nederland en Continentaal Europa hebben wij veel ervaring met het leveren van maaltijden per e-bike, door koeriers in loondienst. Hierdoor kunnen we snelheid en kwaliteit van de bezorging garanderen”, aldus Jitse Groen, CEO van Takeaway.com.

×