Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

McGregor terug in Nederlandse winkelstraten

Modeformule McGregor keert vanaf september weer terug in de Nederlandse winkelstraten. Nadat eerder dit jaar de nieuwe webshop werd gelanceerd, kondigt de formule de opening van vier Nederlandse en twee Belgische vestigingen aan.

De vestigingen zullen in het najaar geopend worden in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Breda. De vestiging in Breda zal geopend worden door een franchisenemer: Marco van Drunen van Portare, dat ook Woolrich en Superdry in de portfolio heeft. De overige vestigingen worden onder eigen beheer geopend. “We wilden per se zichtbaar en met overtuiging terug naar de markt; met winkels op belangrijke locaties”, aldus commercieel directeur Coen Gehring. “Onze nieuwe website is sinds april 2019 operationeel en we zijn zeer tevreden over de response. Het lijkt erop dat een loyale groep consumenten ons al goed weet te vinden. We hopen dat we met deze winkels de directe interactie met die loyale klantenkring kunnen verstevigen en uitbouwen. Hiermee voltooien we de cirkel van onze omnichannel-aanpak.”

Naast de vestigingen in Nederland, worden er ook twee vestigingen in België geopend: in Antwerpen en Knokke, ook deze vestigingen zullen geopend worden door lokale franchisenemers.

Twee jaar geleden ging McGregor in korte tijd voor de tweede keer failliet. Tegenwoordig is de modeformule in handen van Fred Gehring, de oom van Coen Gehring, en Ludo Onnink, respectievelijk voormalig CEO en COO van Tommy Hilfiger.

×