Meat & Meals: de slager nieuwe stijl

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Meat & Meals

Een brede variatie aan zelf samen te stellen dagverse maaltijden moet jongeren weer naar de slager trekken. Bert-Jan Lantinga startte in 2008 met het concept ‘Meat & Meals’. “We spreken de mensen aan met je, lekker eigentijds”. Bert-Jan Lantinga volgde na de slagersvakschool een studie ondernemerschap en management. De uitkomsten van zijn in Azië uitgevoerde scriptie bleken ook in Nederland van toepassing: er was behoefte aan kant-en-klare, kwalitatief goede versproducten. Dus startte Lantinga in Zwolle-Zuid de eerste Meat & Meals, recht tegenover de Albert Heijn.

Keurslagers bleken vooral behoefte te hebben aan een zogenoemde shop-in-shop. “Het zijn uiteindelijk slagers,” zegt Lantinga. “Keurslager is een goed concept, en dat willen ze graag blijven. Ze willen wel maaltijden verkopen, maar dan onder een andere naam met een bijpassend imago. Zo hebben ze het beste van twee werelden.”

lees verder

dinsdag 16 november 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.