Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mede-oprichter Happy Tosti vertrekt

De mede-oprichter van Happy Tosti, Sam Holtus, heeft besloten om per 1 januari 2019 bij het bedrijf weg te gaan. De aandeelhouders van het bedrijf hebben in samen stemming een overeenkomst bereikt.

“Ik heb een fantastische tijd gehad bij Happy Tosti. Het avontuur van de oprichting en de groei, waarbij we inmiddels bijna 100 mensen met een arbeidsbeperking aan het werk hebben geholpen, zal ik nooit vergeten. Hierdoor verlaat ik Happy Tosti met dubbele gevoelens.” aldus Holtus.

Visies

De visie die Sam voor de groei van het bedrijf had, was niet langer hetzelfde als die van zijn partners Jasper en Wiebe. Pogingen om de visies van de partijen overeen te laten komen waren tevergeefs. De visie van Jasper en Wiebe is gebaseerd op het doel: “Het creëren van 500 banen voor medewerkers met een arbeidsbeperking, in 5 jaar tijd.”

Sam zijn visie is gericht op het runnen van kleinere ondernemingen met meer betrokkenheid van de aandeelhouders van het bedrijf. Jasper en Wiebe zullen de bedrijfsvoering doorzetten als de enige aandeelhouders van de Happy Tosti formule. Sam zal bezig gaan met de toekomst van zijn carrière.

×