Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mede-oprichter Jonathan Teoh verlaat Doppio Espresso

 

Na meer dan tien jaar bij Doppio Espresso  stapt mede-oprichter Jonathan Teoh op. Hij zette samen met Peter van Eijl de Doppio Espresso formule op. De formule heeft nu dertig vestigingen.  “Het was een waanzinnig avontuur om van het prille begin mee te werken aan de bouw van Doppio Espresso. Nu is het tijd voor wat nieuws, wat weet ik nog niet. Begin 2019 gaan we eerst een prachtige wereldreis maken. Ik kijk nu al uit naar alle kopjes koffie om nieuwe mogelijkheden en kansen te ontdekken”, aldus Jonathan Teoh.

In 2007 opende Peter van Eijl en Jonathan Teoh hun eerste Doppio Espresso vestiging in Groningen. “Een goede combinatie van ambachtelijk werken, maar ook innovatief, duurzaam en met goed oog voor wat klanten en medewerkers blij maakt”, aldus Teoh en Eijl over hun formule.

Keten franchisezaken

De eerste vestiging runde zij zelf nog, maar dat remde de groei van de formule af. Sindsdien is het een franchiseformule geworden die dertig vestigingen telt. De vestigingen zitten vaak in voormalige winkelpanden maar bijvoorbeeld ook op de luxe Zuidas van Amsterdam.

×