Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Media Park in Hilversum krijgt vestiging van fit20

31 augustus 2021
fit20 heeft een aantal bijzondere kenmerken. Leden trainen slechts 20 minuten per week, op afspraak, onder begeleiding van een speciaal opgeleide fit20 trainer en met waarborging van de privacy. fit20 Hilversum Media Park staat onder leiding van studio-eigenaar Carola Doornbos (47), die uitkijkt naar de start van haar ondernemersavontuur: “Na twee jaar klant te zijn bij fit20 weet ik dat de training werkt. Dat heeft mij doen besluiten het roer van mijn professionele leven om te gooien en te starten als eigenaar van mijn eigen fit20 studio. Ik kijk ernaar uit om mensen in en rond het Media Park hun fitheid, kracht en gezondheid te helpen verbeteren”.
Real-time visuele feedback

Heel bijzonder is de unieke fit20 sensor technologie. Sensoren op de apparatuur volgen de slow motion beweging heel nauwkeurig. De beoefenaar krijgt real-time visuele feedback of de uitvoering op de juiste manier en met het goede tempo wordt uitgevoerd. De sensoren dragen zo in hoge mate bij aan een optimaal trainingsresultaat. Voor directeur Walter Vendel, die fit20 ruim tien jaar geleden startte, is het openen van de studio Hilversum Media Park een nieuw hoogtepunt.

“Omdat elke nieuwe vestiging ons in staat stelt meer mensen de uniciteit van deze formule aan den lijve te laten ondervinden”, zegt Vendel. “Zo zijn we ooit de eerste fit20-studio begonnen, en nog steeds staat die missie centraal bij alles wat we doen. Ik ben ontzettend blij voor de mensen in en rond Hilversum Media Park en omgeving dat fit20 nu ook bij hen in de buurt komt. Omdat ik iedereen deze training, die kracht en gezondheid toevoegt aan je leven, van harte gun. We hebben de levens van duizenden mensen positief beïnvloed, en staan te trappelen om dat aantal uit te breiden. Elke nieuwe studio draagt bij aan die doelstelling.”

Carola Doornbos

“De intensieve vorm van trainen geeft een dusdanige prikkel dat het lichaam zich aanpast en zo sterker, fitter en energieker wordt. De training is volkomen verantwoord dankzij de slow motion uitvoering van de oefeningen en deskundige begeleiding. Dankzij de lage temperatuur in de studio in combinatie met de korte uitvoering per oefening, trainen beoefenaars in dagelijkse kleding zonder te transpireren.

Honderden fit20 trainers

Met een training van 20 minuten per week is dat mogelijk, bewijst Vendel met zijn uitdijende team franchise-ondernemers en honderden fit20 trainers in binnen- en buitenland. Vendel: ‘We zijn als formule de fase van scepticisme ontgroeid. Bij de opstart konden mensen niet geloven dat fit20 kon werken. Maar de successen op de studiovloer spreken boekdelen, waarmee het fit20-vliegwiel is gaan werken. Meer vestigingen volgden in Nederland en erbuiten, meer beoefenaars, meer succesverhalen. Deze effectieve training, met een solide  wetenschappelijke onderbouwing, heeft zich inmiddels bewezen.’

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over fit20![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×