Mediq gaat medische hulpmiddelen bezorgen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De apotheekformule Mediq gaat in samenwerking met PostNL medische hulpmiddelen thuisbezorgen. Door de vergrijzing, toenemende zorgvraag en de verplaatsing van ziekhuiszorg naar huis, wordt de vraag naar thuislevering van medische hulpmiddelen alsmaar groter. PostNL krijgt door de samenwerking enkele miljoenen pakketten per jaar erbij om te verwerken.

De samenwerking tussen beide partijen heeft betrekking op medische hulpmiddelen voor diabetes-, continentie-, luchtweg-, stoma- en wondzorg. Ook infuustherapie en medische voeding zal via PostNL bezorgd worden. De apotheekformule maakt hiervoor gebruik van koeriersdienst Valid Express, dat gespecialiseerd is in levering op specifieke tijden.

“Door het aanbieden van verschillende bezorgopties en optionele aflevering in huis bij minder mobiele patiënten, spelen we in op de behoeften van klanten in deze belangrijke groeimarkt”, aldus Liesbeth Kaashoek, directeur pakketten en logistiek van PostNL, tegenover RetailNews. Mediq Medeco, de b2b-tak van de formule, maakt als sinds juni gebruik van PostNL om pakketten naar o.a. ziekenhuizen en zorginstellingen te versturen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.