Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Meer bewegen bewegen om minder te betalen

Healthy foodketen eazie probeert klanten te motiveren en stimuleren om meer te gaan bewegen. Dit doen zij door een challenge in het leven te roepen, waarbij iedere gast die 10.000 stappen per dag zet te belonen met korting op een gezonde maaltijd. Daarmee onderstrepen zij te staan voor een gezonde lifestyle.

10.000 stappen per dag

Diverse studies tonen aan dat men voor een gezonde leefstijl tenminste 10.000 stappen per dag moet zetten. Gemiddeld komen mensen echter niet verder dan 6.000 stappen, wat nog altijd 4.000 stappen te weinig is. Dit staat gelijk aan ongeveer 30 minuten beweging te weinig per dag. Daarom krijgen alle gasten die wel kunnen aantonen via een stappenteller app dat ze de dag ervoor of dezelfde dag 10.000 stappen hebben gezet twee euro korting. Bovendien heeft het een positieve impact op lichaam en geest.

Groei eazie

Eazy speelt in op een steeds grotere groep mensen die elke dag gezond wil eten. Op dit moment heeft eazie 17 vestigingen, maar het doel is voor eind 2018 door te groeien naar 22 vestigingen. Eazie staat bekend om de vers bereide en gezonde maaltijden die gasten geheel naar eigen smaak kunnen samenstellen.

×