Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Meer klanten voor Wav-e Studios

Toen halverwege maart heel Nederland werd opgeschrikt door het coronavirus moesten een groot aantal bedrijven voor onbekende tijd sluiten. Dit was ook het geval bij de vestigingen van Wav-e Studios. Toch zegt de franchiseformule nu een sterke toename te zien in het aantal leden.

‘’Wij realiseerden ons na de internationale corona-uitbraak direct dat het noodzakelijk was om ondanks de tijdelijke sluiting van onze vestigingen de lijnen kort te houden om zo snel als mogelijk te kunnen schakelen’’. Aldus franchisegevers Andre en Malou Bongers. ‘’Als organisatie zijn wij dan ook direct gestart met het organiseren van wekelijkse conference calls met onze franchisenemers om zo samen snel, efficiënt en als eenheid de koers te kunnen bepalen.

Dankzij de hulp van nieuwe ingevoerde beleidsregels, de EMS-branchevereniging en de lokale gemeentes kreeg Wav-e Studios snel een eigen stem. Hierdoor konden alle locaties vanaf begin mei alweer met hun activiteiten van start gaan.

Vooraf werd gedacht dat er misschien klanten terughoudend konden reageren en niet direct weer van start zouden gaan. Echter bleek het tegendeel gaande te zijn en klanten kwamen massaal weer hun slechts 15 minuten durende sessie volgen. De behoefte om weer te gaan bewegen na weken van thuiszitten is groot. De klanten willen zich weer fit, krachtig en energiek voelen. Juist in deze tijd.

Kansen

Veel nieuwe klanten geven aan dat ze op dit moment onzeker zijn over het sporten in massale clubs. Ze weten nog niet goed wat er komen gaat en willen bovendien niet te lang bezig zijn.

Bij Wav-e Studios staat hygiëne altijd al hoog in het vaandel, zo hebben ze in al hun Studios een speciale kast staan die alle materialen en Suits reinigt en steriliseert. Door de komst van het virus hebben ze hun protocollen nog verder aangescherpt en met succes. De klanten voelen zich prettig en veilig in onze vestigingen. Sinds begin mei maakt Wav-e Studios dan ook een sterke groei door en de verwachting is dat deze groei ook zal blijven aanhouden.

 

[box]Wil je meer weten over franchise bij Wav-e Studios? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×