Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Meet & Ribs zoekt ambitieuze franchisepartners

“Wij hebben een gemiddelde gastwaardering van 9.0, dat zegt toch alles over wat de klant van onze gerechten en van ons vindt?”, aldus franchisegever Michel Schriks van Meet & Ribs. Michel startte acht jaar geleden in Bemmel zijn eerste tapasrestaurant.

Volgens Schriks gaat het om een andere manier van proeven: “het is een Bourgondische proeverij waarbij gasten per ronde een 100 grams gerechtje krijgen voorgeschoteld. De eerste jaren heb ik het concept bijgeschaafd waarna ik met franchise ben begonnen.” Inmiddels zijn er na Bemmel vestigingen geopend in Cuijk, Nijmegen en Druten. Schriks is overtuigd van het succes van Meet & Ribs: “Als het in het kleine Bemmel al een groot succes wordt moet dat in andere plaatsen nog veel gemakkelijker lukken.”

Als franchisepartner bij Meet & Ribs kun je je volledig focussen op jouw restaurant, lokaal ondernemen en gastgericht werken. De franchisegever ondersteunt de ondernemer met zaken als; marketing, reclame, administratie, inkoop, etc. Meet & Ribs franchise is geschikt voor de startende ondernemer, maar ook voor bestaande restaurants die willen overstappen op Meet & Ribs. Op dit moment zoekt Meet & Ribs ondernemers voor nieuw te openen vestigingen in Gelderland, Noord Brabant, Limburg en Utrecht.

Ontvang gratis meer informatie over Meet & Ribs

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Meet & Ribs

×