MEGA Tegels & Badkamers organiseert franchisebijeenkomst

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op dinsdag 9 mei a.s. organiseert franchiseformules MEGA Tegels & Badkamers een bijeenkomt voor geïnteresseerde franchisenemers. Franchisenemer Richard Zoon is sinds 2011 franchisenemer bij MEGA Tegels & badkamers in Heemskerk. Richard koos vanuit zijn baan als accountmanager voor het ondernemerschap en besloot franchisenemer te worden. Richard is zeer tevreden over de ondersteuning welke MEGA Tegels & Badkamers hem biedt: ”Een reden om voor franchise te kiezen was voor mij ook de ondersteuning die wordt geboden vanuit de franchiseorganisatie. Indien ik tegen een probleem aanloop waarvan ik niet goed weet hoe ik het moet oplossen, kan ik altijd contact opnemen met MEGA Tegels & Badkamers.”

Richard spreekt uit ervaring en weet dat er juist nu mogelijkheden bestaan om succesvol te zijn in de badkamerbranche. ”Als franchisenemer bij MEGA Tegels & Badkamers moet je hard werken, maar als je over goede commerciële capaciteiten beschikt en doorzettingsvermogen is de kans groot dat jouw MEGA Tegels & Badkamers een succes wordt.”, aldus Richard.

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar nieuwe franchisenemers. Bent u ook geïnteresseerd in MEGA Tegels & Bad en wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.