‘Met International Art School heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken’

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

“Aicheline Everts heeft echt een passie voor het vak”, aldus franchisegever Richard Smal. De Nationale Franchise Gids sprak met de kersverse franchisenemer over de formule en het starten als franchisenemer. Everts is per april actief als franchisenemer voor International Art School in de regio Almere. “Ik ben al een aantal maanden bezig met de opstart en per 11 oktober gaan de lessen echt beginnen.”

De franchisenemer was voorheen meer dan 30 jaar actief in een administratieve functie, maar vanwege haar passie voor kunst en handenarbeid koos Everts voor het franchisen bij International Art School. “Ik voelde gelijk een connectie met het concept. Door middel van creativiteit je hoofd leeg kunnen maken en even afstand nemen van de alledaagse zaken, dat is waar ik naar op zoek was”, aldus Everts.

Het proces van besluiten om te gaan franchisen naar het daadwerkelijk starten was niet altijd even makkelijk voor de franchisenemer. “Het schrijven van een ondernemingsplan was nieuw voor me. De gesprekken met de bank waren nieuw voor me. Gelukkig stond de franchisegever me bij waar nodig. Richard ondersteunde me zelfs vanuit zijn vakantieadres met de onderhandeling over de locatie.”

Everts gaat 11 oktober van start en heeft al 11 vaste klanten. “Ik ben de afgelopen twee weken veel bezig geweest met promotie. Ik heb geflyerd in de stad, ik stond in huis-aan-huis bladen en op evenementen, en ik was actief op social media.” De franchisenemer hoopt dat als deze trend zich voortzet ze in de toekomst ook in de avonduren cursussen kan faciliteren. “Wellicht met nog een extra docent erbij.”

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om ook als franchisenemer aan de slag te gaan bij International Art School? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website