Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Metamorfose McDonald’s Den Helder Centrum

McDonalds

Het McDonald’s restaurant in het centrum van Den Helder heeft een nieuw uiterlijk. Het restaurant heeft een compleet nieuwe buitenkant gekregen en is voorzien van de meest actuele innovaties op het gebied van duurzaamheid.

Het nieuwe uiterlijk van het restaurant sluit aan bij de restyling die de McDonald’s restaurants op dit moment ondergaan. “Met eigentijdse en kwalitatief hoogwaardige interieurs en exterieurs willen we alle gasten comfort en gemak bieden. Dit past binnen ons streven om op alle fronten kwaliteit te bieden. Het vernieuwde restaurant heeft de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid, zoals LED-verlichting, Low Oil Volume friteuses, watervrije urinoirs die elk goed zijn voor 115.000 liter waterbesparing per jaar”, vertelt franchisenemer Richard Pach tegenover Den Helder Actueel.

Pach is blij met de verbouwing. “Wij willen onze gasten het allerbeste bieden, daarom staat kwaliteit centraal bij alles wat we doen. Dat blijkt uit onze ingrediënten, producten en bereidingswijzen. De nieuwe inrichting van onze restaurants onderstreept tevens dit doel. Daarmee wordt een bezoek aan McDonald’s Den Helder Centrum een bijzondere ervaring.”