Michael Oomen bij opening 1e vestiging Soleij

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Soleij opent op 20 maart a.s. haar 1e vestiging in Nieuwegein. Soleij is een franchiseformule voor verantwoord zonnen, persoonlijk huidadvies en een slim afslankplan. Tijdens de officiële opening op is zanger Michael Oomen de speciale gast.

SoleijDe opening is niet alleen vanwege het optreden van Michael Oomen aantrekkelijk. Iedere vijftigste bezoeker van de dag krijgt namelijk een gratis halfjaarabonnement.

‘We make you look good’, is het motto van Soleij. ‘De studio gaat daarom veel verder dan het aanbieden van een uurtje zonnebanken. Soleij helpt met huidverjonging en huidverbetering. Wie ook meedoet aan het afslankplan, loopt na tien weken als herboren de deur uit. Klanten krijgen gegarandeerd een goed gevoel bij de studio aan de Schouwstede 2a. Ook financieel gezien trouwens, want ondanks de extra faciliteiten is Soleij goedkoper dan een gewone zonnestudio’, aldus directrice Esther Leij.

Na Nieuwegein opent Soleij in meerdere Nederlandse steden haar deuren. Het bedrijf wil snel uitgroeien tot de grootste keten in haar branche.

dinsdag 22 maart 2011.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website