Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Michel Matser start 100% Sales Talent Groningen

Michel Matser uit Hoogezand is in deze maand gestart als ondernemer met de 100% Sales Talent werving- en selectieformule. De ondernemer combineert zijn specialisme Sales met regionale marktbewerking in Noord Oost Nederland.

Matser: “In het voorjaar van 2013 heb ik besloten om niet langer in loondienst te blijven werken, maar het roer om te gooien en zelfstandig ondernemer te worden. Mijn jarenlange Sales ervaring wilde ik combineren met het ondernemen in de werving- en selectiebranche. Na mijn oriëntatiefase heb ik besloten om mij aan te sluiten bij het landelijk actieve 100% Sales Talent”.

Matser is ervaren in het Sales vak. Hij heeft maar liefst 20 jaar relevante ervaring en juist die ervaring én kennis van de markt gebruikt hij nu in de ondersteuning van zijn klanten in de zoektocht naar nieuw sales talent.

“Mijn ervaring, opgedaan bij onder andere Xerox en Proost en Brandt geeft mij de bagage die ik ook daadwerkelijk nodig heb om mijn klanten én kandidaten professioneel te kunnen adviseren. In tegenstelling tot generalistische bureaus heb ik juist voor één specialisme gekozen. Je bent specialist of je bent het niet, toch? Schoenmaker, blijf bij je leest!” aldus Matser.