Mie Like Franchise lanceert nieuwe formule: WOK&

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 7 september a.s. lanceert Mie Like Franchise B.V in Oostzaan de nieuwe Aziatische franchiseformule WOK&. WOK& werkt in Nederland volgens de nieuwste eisen uit de franchisewetgeving.

 ‘’Het franchiseconcept is op alle fronten vernieuwend. Het is gebaseerd op natuurlijke Aziatische producten met eerlijkheid, bevlogenheid en maatschappelijke betrokkenheid als kernwaarden’’ aldus Wim Markwat van WOK&.

Het principe van fastservice blijft voorop staan. Binnen enkele minuten bereidt het team van de WOK& stores een gezonde maaltijd voor de ogen van de klant. Bij de maaltijden van WOK& ligt de focus op het voldoen aan de duurzaamheidsnorm zoals het vermijden van onnatuurlijke e-nummers en het beperken van suikers en zout. Oprichters Boris van Leeuwen en Wim Marktwat combineren bij WOK& de snelheid van fastservice met de behoefte van jongeren aan gezonde ‘fastfood’.

De eerste WOK& stores openen in september, onder andere in Rotterdam en Nijmegen. De officiële lancering van WOK& vindt plaats door middel van een presentatie. Deze presentatie zal aan potentiële franchisenemers, pers, partners en leveranciers worden gegeven.

Het &-teken in de naam WOK& wijst op de toegevoegde waarde van de franchiseformule. Naast eerlijkheid over het ‘natural Aziatische food’, is maatschappelijke betrokkenheid voor WOK& een essentieel onderdeel in de franchiseformule. Het volledige team van een store zal dit in de lokale omgeving tonen door verschillende activiteiten te ondernemen met het team.

Nieuwe franchisewetgeving

‘’De wijze waarop Mie Like Franchise B.V. met haar franchisenemers omgaat, is vernieuwend en een grote stap vooruit. WOK& voldoet namelijk aan de meest recente eisen van franchisewetgeving. Als franchisegever zijn we ons bewust van onze zorgplicht. We onderschrijven een evenwichtige relatie en eerlijke communicatie. Het franchisemodel zien we als een partnerschap in plaats van een groeimodel. Op een dergelijke manier samenwerken maakt iedereen sterker.’’ Aldus Boris van Leeuwen.

Het franchisemodel van WOK& is opgesteld in samenwerking met Ludwig & Van Dam Advocaten in Rotterdam, gespecialiseerd in franchise sinds 1996. Advocaat Maaike Munnik: “WOK& kiest er bewust voor om te werken langs de lijnen van de Nederlandse Franchise Code. Dat staat in feite haaks op de algemene opvatting onder diverse franchisegevers. WOK& is daarom aan te merken als een pionier op dit gebied.’’

Bent u geïnteresseerd in deze formule? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.