Mieke van Deursen te gast bij Jort op Het Nationale Franchise Congres

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Jort Kelder dagvoorzitter Franchisecongres
Op donderdagmiddag 4 oktober a.s. wordt in Utrecht Het Nationale Franchise Congres gehouden. Het centrale thema is: ‘verandering’.

Jort Kelder zal als discussieleider acte de présence geven. Jort Kelder is bekend geworden als uitgever van Quote en is sinds 2006 vaste tafelheer en gast bij De Wereld Draait Door.
Mieke van Deursen (Shoeby/Lake Side)
Mieke van Deursen is één van de vier gasten. “Wij zijn erg blij met de komst van Mieke van Deursen. Zij is oprichter en mede-eigenaar van Shoeby waartoe ook Lake Side behoort. Mieke van Deursen is éen van de succesvolste ondernemers uit de franchisewereld. Door haar succes met Shoeby, maar vooral door haar instelling als mens en ondernemer is zij een bron van inspiratie voor jonge ondernemers en een voorbeeld voor franchiseformules”, aldus organisator Tiago Jurgens.

De andere gasten van Jort Kelder zijn Paul van der Meijs (CEO De Hypotheker), Bert Bargboer (CEO Bakker Bart) en Johan Boeijenga (CEO DA).

Ander onderdeel van het congres zijn de ronde tafelgesprekken: In twee ronde tafelgesprekken van een uur wordt uitgebreid in gegaan op een bepaald onderwerp. Deelnemers kunnen vooraf op een bepaald onderwerp inschrijven. Tafelvoorzitters zijn Ab van den Borg, Ronald Bakker, Berend Jan Bleeker, Dick Schreuders, Jos Burgers, Annemieke Bambach, Peter van’t Hof, Kees Moorman, Kok Langerak, Rob Hogervorst, Bart van der Schoot en Peter-Jan Stormmesand.

Deelname is uitsluitend mogelijk voor franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.

Klik hier voor meer informatie of om u in te schrijven voor het congres.

  ABN AMRO 
  Logo Visma MKB adviseurs

dinsdag 14 augustus 2012.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise