Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mijlpaal Runnersworld

Donderdag 18 december heeft Runnersworld haar dertigste winkel geopend, namelijk in Bergen op Zoom. De formule staat bekend om haar rol als hardloopbegeleider. Maykel Hereijgers (29) en Elise Wildhagen (23) zijn de ondernemers achter de nieuwe vestiging van de formule. Daarmee zijn ze gelijk die jongste franchisenemers van de formule in Nederland.

‘’We hebben er samen enorm veel zin in om de winkel na maanden van voorbereiding te kunnen openen. De verwachtingen zijn hooggespannen, maar dat maakt ons alleen maar enthousiast. Ons doel is helder: bekendstaan als dé hardloopspeciaalzaak in de regio. Door de ‘running mate’ van elke loper te zijn, ben ik ervan overtuigd dat we dat ook echt gaan waarmaken,’’ aldus Wildhagen, die zelf ook fanatiek de sport beoefend.

Damy Rutjes, formulemanager van Runnersworld is enthousiast over de ontwikkelingen die de formule de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. ‘’Runnersworld heeft al veel mijlpalen mogen meemaken. De opening van de dertigste winkel, en de zes al dit jaar, is er daar opnieuw één van. Onze formule heeft nu het hoogste aantal vestigingen sinds haar bestaan. Daarbij gaat het ons uiteindelijk wel altijd om kwaliteit: een landelijke dekking zodat we iedere loper een startpunt bieden in de buurt, waar ze terecht kunnen voor een onderscheidend en deskundig advies.’’