Mijndaglicht opent eerste winkel en zoekt verkooptalenten voor volgende vestigingen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 1 juni jl. heeft franchiseformule Mijndaglicht in het hartje van Middelburg hun eerste franchisevestiging geopend. Franchiseneemster Claudia Muller had de eer om de eerste winkel van de formule te mogen openen. De formule biedt een nieuw retail concept aan waarbij de consument in de winkelstraat kan winkelen naar een nieuw dakraam, dakkapel of andere daglichtoplossingen. Dit onder begeleiding van gekwalificeerde specialisten en met geavanceerde 3d-projectie mogelijkheden voor een optimale sfeerimpressie.

“Deze winkel is de eerste van hopelijk een hele serie winkels die we de komende periode willen openen. Ons concept leent zich uitstekend voor kleinere (pop-up) locaties in de winkelstraat, in tegenstelling tot de grote bouwmarkten”, aldus franchisegever Haico Krijnen.

Volgens de compagnon van Krijnen, William Eikholt, is dit concept uniek in zijn soort omdat het de latente behoefte van de consument aanspreekt. “Normaliter worden dakramen en kapellen verkocht door aannemers of bouwmarkten die het niet als kern van hun dienstverlening zien. Daarom ontbreekt vaak kennis van mogelijkheden. Wij willen de consument bereiken die niet op de hoogte is van deze mogelijkheden en tijdens het winkelen op ons stuit.”

De formule maakt daarnaast gebruik van een gepatenteerd softwaresysteem genaamd Digi Daglicht. Een systeem wat de specificaties van het  huis kan verwerken in een 3d-projectie in de winkel, waardoor de consument direct een impressie krijgt van hoe een eventueel daglichtproduct op hun huis zou staan.

Op dit moment is de formule op zoek naar nieuwe franchisenemers om dit concept verder uit te rollen in Nederland. Ze zoeken naar ondernemende mensen dat een product vol overtuiging kan verkopen en ervaring heeft in de retail, bij voorkeur gerelateerd aan de bouw. Herkent u zichzelf hierin? Vraag dan direct vrijblijvend informatie aan.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.