Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Milla Boutique Oslo vertelt over franchisen bij YellowKorner

De Nationale Franchise Gids heeft recentelijk een kort interview afgenomen met twee internationale franchisenemers van YellowKorner. De franchiseformule presenteert en commercialiseert fotografie. Dit doen ze met meer dan 500 kunstenaars, in een beperkte oplage. Elk genummerd en compleet met een certificaat van echtheid. In meer dan 150 galerijen wereldwijd. Camilla Berntsen, creatief directeur en Tine Robertsen, algemeen directeur van Milla Boutique in Oslo, vertellen over hun ervaringen bij deze internationale franchiseformule.
Milla Boutique en YellowKorner

“Milla Boutique is een concept store in de lifestyle. We verkopen kleding en alles op het gebied van interieur zoals meubels, planten en dus ook YellowKorner. De franchiseformule past perfect binnen ons eigen concept. We kunnen hierdoor nu een totaalpakket aanbieden voor de aankleding van het hele huis”, aldus Camilla.

“Milla Boutique bestaat sinds 2007 en heeft een internationale invloed in Noorwegen. Door de samenwerking met YellowKorner zijn we ook een internationale galerij. De franchiseformule heeft galerijen over de hele wereld en dus ook de internationale kennis die bij ons zelf ontbrak”, vult Tine aan. “De logistiek en structuur zijn erg goed en er wordt goed gecommuniceerd. We kunnen ook zelf kiezen uit de kunst. Zo kunnen we het aanbod afstemmen op onze bezoekers.”

Plannen voor de toekomst

Milla Boutique heeft inmiddels ook een eigen projectafdeling geopend, laten de dames weten. “We hebben nu onze eigen interieurdesigner in huis die met de klant het interieur van de klant onder handen kan nemen. Daarnaast denk ik denk dat we ook meer evenementen in de galerij gaan organiseren om onze bezoekers nog meer te inspireren”, sluit Camilla af.

YellowKorner in Nederland

YellowKorner is in Nederland op zoek naar een single-unit of multi-unit franchisenemer. De huidige vestigingen in Nederland worden op dit moment gerund door de franchiseformule zelf. In het buitenland werkt YellowKorner al jaren met franchisenemers.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over YellowKorner![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×