Mister Spaghetti start in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Mister Spaghetti is een no-nonsens concept met, hoe kan het ook anders, uitsluitend spaghetti op de kaart. Het is geen Italiaans restaurant, maar een Belgisch concept met hier en daar wat Amerikaanse invloeden. Op de kaart van Mister Spaghetti is er grote diversiteit.

Je hebt er keuze uit 6 verschillende bolognesesauzen maar ook, bijvoorbeeld, Sweet Scampa, Macky Cheese of Asian Chicka. Bij de pasta’s heb je keuze uit gewone spaghetti, capellini, volkoren, spelt en zelfs glutenvrije spaghetti. Dat ze bij Mister Spaghetti de wijsheid van over de grote plas haalden, steken ze niet onder stoelen of banken. Zo kunnen gasten zich laten uitdagen tot het aangaan van de XL-Challenge (2,3kg spaghetti met bolognesesaus). Daar betalen ze zo’n 20 euro voor, maar als ze het volledig opeten binnen een half uur, dan is het gratis. Bovendien komen ze ook op de ‘Wall of Fame’.

Een ander facet dat ontleend werd uit de Amerikaanse eetcultuur is het meegeven van zogenaamde doggy bags. Gasten die hun spaghetti niet op krijgen, mogen de restjes gerust meenemen naar huis. En om kleding vlekvrij te houden, heeft Mister Spaghetti leuke “bavetten” (een trendy slab). Eind juli a.s. wordt de eerste vestiging in Oosterhout geopend.

Franchisenemers Martijn Schellingerhout en Emile Timmers over hun nieuwe restaurant: “We zijn meerdere keren bij Mister Spaghetti gaan eten, zijn grote fans geworden en toen de mogelijkheid zich voordeed om in Nederland de eerste Mister Spaghetti te openen, hebben we dat met beide handen aangepakt.”

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.