Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mitra drankenspeciaalzaken opent in Bemmel

Mitra drankenspeciaalzaken is donderdag 22 oktober jl. in Bemmel geopend. Ondernemer Sjoerd Neijenhuis start hiermee zijn eigen onderneming na een jarenlange droom. Mitra is met de opening van deze nieuwe drankenspeciaalzaak terug in Bemmel in hetzelfde pand (Markt 7) waar in het verleden Mitra ook te vinden was.

Mitra Sjoerd Neijenhuis heeft een ruim assortiment wijn, speciaalbier en diverse gedistilleerde dranken. Verder is er uitgebreid de ruimte voor (zelfgemaakte) cadeaus. De ruim opgezette winkel is ingericht volgens de nieuwste formule van Mitra met veel aandacht voor productbeleving.

Wilt u zelf ook een Mitra drankenspeciaalzaak openen? Mitra is op zoek naar ondernemers met een passie voor dranken. Kijk op mitra.nl/ondernemen voor meer informatie.

Mitra drankenspeciaalzaken is de slijtersformule voor ondernemers met veel aandacht voor lokaal ondernemerschap en een breed assortiment bijzondere producten. Voor het tweede jaar op rij is Mitra verkozen tot winkel van het jaar in de categorie ‘eten & drinken’.

×