Mitra drankenspeciaalzaken opent in Roosendaal

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Mitra drankenspeciaalzaken is donderdag 10 december jl. in Roosendaal geopend. De familie Gommers start hiermee een drankenspeciaalzaak op het winkelcentrum waar ook hun PLUS supermarkt reeds gevestigd is. Mitra Gommers is te vinden aan het Dijkcentrum 45 slechts enkele deuren naast de plek waar in het verleden Mitra gevestigd was. Met de opening is er weer een volledige slijterij/drankenspeciaalzaak die lange tijd gemist werd op het winkelcentrum. Hierdoor hoeven consumenten niet meer de wijk uit voor een fles sterke drank.

Mitra Gommers heeft een ruim assortiment wijn, circa 450 soorten speciaalbier en diverse gedistilleerde dranken. Daarnaast is er ook het eigen bier ‘Gompies’ terug te vinden. Uiteraard wordt er verder de komende periode goed gekeken naar de behoefte van de consument en daarop ingespeeld. De ruim opgezette winkel is ingericht volgens de nieuwste formule van Mitra met veel aandacht voor productbeleving.

Mitra drankenspeciaalzaken is de slijtersformule voor ondernemers met veel aandacht voor lokaal ondernemerschap en een breed assortiment bijzondere producten. Voor het tweede jaar op rij is Mitra verkozen tot winkel van het jaar in de categorie ‘eten & drinken’.

Wilt u ondernemen bij Mitra drankenspeciaalzaken? Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.