Mitra kiest voor internetkassa ASPOS

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Valk Software Aspos Internetkassa
Mitra, een slijterijketen met 213 eigen winkels en 63 franchisewinkels, is een overeenkomst aangegaan met Valk Software. De overeenkomst betreft de uitrol van internetkassa ASPOS in alle winkels en het hoofdkantoor in Doesburg. Na een uitvoerige selectieprocedure heeft Mitra gekozen voor ASPOS van Valk Software. De exclusieve, vijfjarige overeenkomst werd op 23 maart getekend.

De heer René Wissink (links op de foto), algemeen directeur van Mitra: “Ik heb Valk Software leren kennen als een innovatief bedrijf met een visie op wat automatisering kan betekenen in retail. We kiezen met ASPOS voor meer gebruiksgemak, lagere kosten, open standaarden en flexibiliteit. Met ASPOS zijn we klaar voor de toekomst waarin winkel, internet en mobiel één worden.” Henk Goosen: “Het online en realtime karakter van ASPOS biedt tal van voordelen voor Mitra. Ik ben ervan overtuigd dat webgebaseerde kassasystemen de toekomst hebben. Daarnaast heeft Valk Software zich flexibel getoond en meegedacht over de manier waarop wij willen werken.”

Robert Valk, directeur-eigenaar van Valk Software: “Wij zijn blij met het vertrouwen van Mitra. De ASPOS-kassa draait in de winkels binnen vijf minuten. In de winkels is geen beheer meer nodig, er staan geen data en software op de winkelvloer, internet en een thinclient volstaan.“

dinsdag 5 april 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.