Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mitra Member App gelanceerd

Speciaal voor Mitra Members is nu de Mitra Member app voor Android en iOS beschikbaar. Door middel van deze app blijven Mitra Members op de hoogte van het laatste nieuws, is de klantenkaart altijd bij de hand en het actuele puntensaldo direct inzichtelijk. Er kan er ook via de app een bestelling geplaatst worden.
Functies van de app

De app is ontwikkeld voor mitra members en bevat een aantal functies. De klantenkaart en het spaarsaldo zijn via de app te raadplegen. De gebruiker kan ook het laatste nieuws en een overzicht van relevante aanbiedingen bekijken. De app is tevens te gebruiken als scanner in de winkel zodat de klant ter plekke meer productinformatie krijgt. Iedereen kan gratis een member account aanmaken via de Mitra Member app.

Mitra Member Klantenkaart

De Mitra Member klantenkaart bestaat sinds 2018 en is het loyaliteitsprogramma van Mitra. Met de klantenkaart kan de klant gebruik maken van diverse voordelen. De klantenkaart bied ook een spaarprogramma waarin punten kunnen worden gespaard voor korting op aankopen. Naast het sparen voor een kortingsvoucher ontvangen Members persoonlijke aanbiedingen per mail en zijn er jaarlijks acties voor Mitra Members beschikbaar.

×