Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mitra opent deuren in Oosterhout

Mitra drankenspeciaalzaken heeft op donderdag 28 november zijn deuren geopend in Oosterhout (Noord-Brabant). De opening werd door ondernemers Erik en Gohar Nieuwkoop feestelijk gevierd.

Opening

De winkel is op 28 november geopend voor het publiek. Een dag eerder werd de nieuwe winkel feestelijk geopend tijdens een receptie en konden vrienden, familie en alle betrokkenen die geholpen hadden rondom de verbouwing de winkel al bekijken.

Over Mitra

Mitra onderscheidt zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag.

Een droom die uitkomt

Ondernemers Erik en Gohar Nieuwkoop laten met de opening van de winkel een lang gekoesterde wens in vervulling gaan om ondernemers te worden. De winkel geheel ingericht in de nieuwste uitstraling van de Mitra formule is te vinden op een zichtlocatie aan de Schapendries 1 in Oosterhout. De drankenspeciaalzaak is geopend van maandag t/m zaterdag en op koopzondagen.

×