Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mitra verkozen tot beste winkelketen

De categoriewinnaars van de publieksprijzen ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ 2020-2021 en ‘ABN AMRO Webshop Award the Netherlands’ 2020-2021 zijn bekend. Bij deze verkiezingen is Mitra voor de 2e keer op rij gekozen als ‘Beste Winkelketen’ in de categorie Eten & Drinken. Dit jaar werd ook Mitra’s webshop voor het eerst bekroond als beste webshop in deze categorie.

‘’We zijn er uiteraard erg trots op! Een mooie erkenning voor al onze franchisers, de webshop en onze formule‘’, zegt Stefan van Caldenberg, Marketing Manager bij Mitra. Bijna 240.000 consumenten gaven gehoor aan de oproep om uit meer dan 500 retailers hun favoriete winkelketens en webshops te kiezen. Met als resultaat 29 categoriewinnaars voor ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ en 28 categoriewinnaars voor ‘ABN AMRO Webshop Award the Netherlands’. Naast de categorieprijzen is de ‘ABN AMRO Newcomer Retail Award’ uitgereikt.

‘ABN AMRO Retailer of the Year’ overall uitreiking

De winnaars van de categorieprijzen zijn genomineerd om winnaar te worden van de titel ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ award, de ‘ABN AMRO Webshop Award the Netherlands’ en ‘ABN AMRO Retailer of the Year the Netherlands’ award. Op donderdag 29 oktober 2020 worden de winnaars, middels een online event, bekend gemaakt. Ook worden dan de vakprijzen ‘ABN AMRO Beste Retail Executive of the Year’ en ‘ABN AMRO Beste Retail Managementteam of the Year’ (digitaal) uitgereikt. Er ligt ook een award klaar voor de winnaar van de ‘ABN AMRO Sustainable Retailer of the Year’. De drie genomineerden hiervoor: Fairphone, MUD Jeans en Zeeman.

[box]Franchisenemer worden bij Mitra? Klik dan hier.[/box]
×