Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mkbasics.nl komt met app verzuimregistratie

25 januari 2013

Logo Mkbasics.nl
Mkbasics.nl is een landelijke arbodienst gespecialiseerd in het MKB en in het bijzonder in franchise. Mkbasics.nl biedt als eerste arbodienst in Nederland een app voor verzuimregistratie. Met deze app kunnen MKB-ondernemers of leidinggevenden hun medewerkers via een smartphone ziekmelden.

Door gebruik van de app hoeven managers de (telefonische) ziekmelding van hun personeel niet meer op te schrijven en op een later moment in VerzuimSignaal in te voeren. Behalve voor een snellere verwerking van de ziekmelding, zorgt de app voor een minimale foutkans als gevolg van de handmatige invoer van de gegevens. Bovendien helpt de app te voorkomen dat de registratie in het verzuimsysteem wordt vergeten.
Rik Nijkamp, directeur Mkbasics.nl: “Als arbodienst richten we ons natuurlijk zo veel mogelijk op het voorkomen van verzuim. Mocht verzuim toch ontstaan dan willen we dat zo snel mogelijk aanpakken. Daarom maken we het voor onze klanten op deze wijze nog makkelijker om hun zieke medewerkers te registreren, en ze zo snel mogelijk hersteld te melden. Aangezien bijna iedereen een smartphone heeft, zagen we in de app, een uitstekend middel om onze service naar onze klanten te verbeteren. Daarnaast kunnen onze klanten kosteloos met de app werken.”

dinsdag 29 januari 2013.