Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mobieltjes en telefoonaccessoires in assortiment Primera

Franchiseformule Primera heeft haar assortiment uitgebreid. Waar eerder al beltegoed gekocht kon worden, verkoopt de franchiseformule voortaan ook mobiele telefoons en toebehoren. Vorig jaar startte Primera met een pilot in 5 vestigingen. “In steeds meer steden ontstaan lokaal kansen, daar waar telecom specialisten verdwijnen”, aldus Nathalie Jaske, Assortimentsmanager bij Primera, bij de start van de pilot.

In samenwerking met GSMWeb verkoopt Primera telefoonabonnementen. Men kan op een aparte website van de franchiseformule primeratelecomdeal.nl online een bestelling plaatsen en gratis ophalen in de dichtstbijzijnde Primera winkel. In de winkel kan men ook terecht voor advies en hulp. Als ‘autorised reseller’ van Apple verkoopt de formule originele Apple-telefoonaccessoires, maar ook Samsung, Huawei en goedkopere mobiele telefoons van merken als Alcatel. Bij accessoires kan men denken aan opladers, headsets, powerbanks, autohouders en SD-kaarten van merken als Samsung, Apple, Belkin en Cellularline.

Met de uitbreiding van het assortiment wil Primera beter inspelen op de wensen van de consument en ontwikkelt de formule naar eigen zeggen steeds meer tot een centraal servicepunt in de buurt.

×