Mobile Service Centre breidt uit met vestiging in Hilversum

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Mobile Service Centre

Mobile Service Centre, een franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets, heeft donderdagavond een franchiseovereenkomst gesloten met franchisenemer Jan-Daan de Wit. De Wit wordt de komende maand door de formule opgeleid tot Certified Engineer en hij zal omstreeks 1 januari 2017 de deuren openen van zijn vestiging in Hilversum.

De Wit (40 jaar) komt uit een ondernemersgezin. Na een loopbaan met diverse functies in loondienst, kortgeleden als bedrijfsleider van een autoverhuurbedrijf, acht hij de tijd rijp om het voorbeeld van beide ouders te volgen en ook een eigen bedrijf te starten. De franchisenemer wilde zelfstandig zijn, maar er ook niet alleen voorstaan, dit bracht hem ertoe om met Mobile Service Centre kennis te maken.

De franchiseformule zorgt voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van uw smartphone of tablet. Bovendien kan de klant ook terecht voor de inlevering van uw oude en/of  defecte apparaat dat vervolgens milieuvriendelijk zal worden afgevoerd.

Bent u geïnteresseerd in deze formule? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website