Mobile Service Centre breidt uit naar Breda

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 25 oktober jl. heeft Mobile Service Centre wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Ditmaal met franchisenemer Tom Dooge, die binnenkort opgeleid zal worden tot Certified Engineer. Na verwachting zal Tom in januari 2018 de deuren openen van zijn franchisevestiging in Breda om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

De 41-jarige Tom Dooge is geboren in Oosterhout. Hij is gehuwd en vader van 2 kinderen en woonachtig in Bavel bij Breda. Na zijn afgeronde studie bedrijfskunde/business administration aan de Erasmusuniversiteit te Rotterdam, is Tom zijn loopbaan aangevangen in het bank- en verzekeringswezen. Na de start als ondernemer in 2007 management & consultancy) was hij o.a. interim-directeur bij de Rabobank. Thans werkt hij aan meerdere projecten op het gebied van arbeidsmobiliteit en Executive Coaching.

“Tom erkent de noodzaak van professionalisering van de branche waarin wij ons begeven. Ons franchiseconcept “samen sta je sterk” sluit erg goed aan bij de visie van Tom. Wij danken Tom voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem heel veel succes met zijn onderneming Mobile Service Centre Breda-oost. Mobile Service Centre Breda-oost wordt vanaf januari 2018 gevestigd in het “Squadron Building” gelegen aan de Takkebijsters 57a te Breda.” aldus een woordvoerder van Mobile Service Centre.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website