Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mobile Service Centre breidt uit naar Veenendaal

Mobile Service Centre heeft afgelopen week een franchiseovereenkomst gesloten. Ditmaal met franchisenemer André van Garderen, die binnenkort zal worden opgeleid tot Certified Engineer. Na verwachting zal André in maart 2018 zijn deuren openen van zijn franchisevestiging in Veenendaal om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets.

Franchisenemer André van Garderen werd 49 jaar geleden geboren in Rhenen, is gehuwd met Bianca en is vader van drie kinderen. André bezocht in november 2017 de vestiging in Tiel en na een gesprek aldaar wist hij het “dit wil ik ook”. Samen met echtgenote Bianca woonde hij een franchisepresentatie bij.

Via assistent-manager bij een automaterialen groot-handel werd hij beroepschauffeur. Eerst als buschauffeur openbaar vervoer en daarna als internationaal chauffeur stukgoed en gevaarlijke stoffen. De laatste jaren was hij vennoot & eigen rijder bij een internationaal transport-bedrijf voor o.a. zee- en tankcontainers. André heeft een passie voor de telecombranche en werkt graag met mensen. Dus was de tijd rijp in 2018 voor een eigen franchiseonderneming.

De uiteindelijke vestigingslocatie van Mobile Service Centre in Veenendaal is nog onbekend.

×