Mobile Service Centre breidt uit naar Zoetermeer

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Mobile Service Centre heeft op vrijdag 6 oktober jl. een frachiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Rudolf Islam wordt binnenkort opgeleid tot Certified Engineer en zal naar verwachting in december 2017 zijn deuren van zijn vestiging in Zoetermeer openen.

Rudolf (43) gaat vanuit Zoetermeer de markt bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken. Rudolf is enthousiast en een ervaren ondernemer met een ‘zzp’ achtergrond. Het is al een aantal jaar zijn grote droom om te gaan ondernemen in de technische branche. Na zijn eerste kennismaking met ons concept wist hij het “dit is wat ik zoek”. Repareren van Smart-phones en tablets zal zijn focus zijn en de franchisegever zal hem “ontzorgen”, dat is wat hem bijzonder aanspreekt.

U kunt binnenkort 7 dagen per week terecht bij Mobile Service Centre Zoetermeer-West.

Mobile Service Centre repareert al geruime tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. De klanten zijn niet alleen tevreden over de professionaliteit en service, maar vooral over de snelheid waarmee de diensten worden aangeboden. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download)  aan smartphone of tablet vinden plaats met (zo mogelijk) originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website