Mobile Service Centre en Capital Circle gaan samenwerking aan

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Mobile Service Centre, een franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft gisteren een financieringsarrangement ondertekend met Capital Circle voor de crowdfunding van nieuwe franchisepartners.

Door middel van dit arrangement heeft Mobile Service Centre zich ervan verzekerd dat gekwalificeerde nieuwe franchisenemers binnen een zeer korte termijn kunnen beschikken over voldoende middelen om hun eigen Mobile Service Centre te openen.

Met dit arrangement is het mogelijk om een gekwalificeerde franchisenemer die de intentie overeenkomst ondertekend heeft in een periode van 30 dagen van voldoende kapitaal te voorzien. In deze periode van 30 dagen hoeft de franchisenemer niet stil te zitten, hij kan de basisopleidingen volgen en alvast een definitieve bedrijfsruimte zoeken.

“Voor ons is het tevens een bevestiging dat wij een goede en solide franchiseformule hebben, de toetsing van Capital Circle heeft zich gericht op de franchiseformule, het management, de financiële situatie en het business model”, aldus franchisegever Gerard van den Heuvel. Mobile Service Centre heeft met de ondertekening van het financieringsarrangement een volgende stap gezet op weg naar een landelijke dekking.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw eigen Mobile Service Centre te openen? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website