Mobile Service Centre ‘Erkend Reparatiebedrijf’

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Mobile Service Centre mag sinds kort de titel ‘erkend elektrotechnisch installatiebedrijf’ voeren. Met deze erkenning laat de formule zien het reparaties aan telefoons en tablets snel en vakkundig uitvoert. Een onafhankelijke organisatie stelt na jaarlijkse kwaliteitscontroles steeds opnieuw vast of het bedrijf aan de strenge regels voldoet om deze titel te mogen dragen.

De erkenning van elektrotechnische reparatiebedrijven is een initiatief van brancheorganisatie UNETO-VNI. De titel geeft klanten extra garantie dat hun apparaat bij deze bedrijven in goede handen is. Mobile Service Centre is het 60e bedrijf dat inmiddels aan de zware eisen van deze erkenning voldoet.

Onbekendheid met de mogelijkheden van reparaties en onzekerheid over de resultaten,  doen veel consumenten besluiten om hun defecte apparaten bij het afval te zetten. Een hoop onnodige e-waste, vindt ondernemer Gerard van den Heuvel. ‘In veel gevallen is het goedkoper om een product te laten repareren. Voordat we een reparatie uitvoeren, maken we eerst samen met de klant de afweging of repareren de moeite waard is’. Veel consumenten weten de weg naar Mobile Service Centre al te vinden. ‘We zien dat er steeds meer mensen zijn die rekening houden met het milieu en een bijdrage willen leveren aan een schonere en duurzamere wereld. Zij denken goed na voordat ze een defect apparaat weggooien. Dankzij een kleine reparatie kan een apparaat vaak weer jaren mee.’

Geïnteresseerd in deze formule? Klik hier voor meer informatie!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.