Mobile Service Centre opent 28e vestiging in Apeldoorn

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Zaterdag 6 januari heeft franchiseformule Mobile Service Centre wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Deze keer met franchisenemer Pieter Willem Timmerman die naar verwachting in februari 2018 zijn franchisevestiging in Apeldoorn onderbrengt in het huidige pand van zijn huidige onderneming “CST Automatisering”.

Een tweetal medewerkers van franchisenemer Pieter Willem zullen vanaf komende week worden opgeleid tot Certified Engineer. Pieter Willem Timmerman is 37 jaar jong, gehuwd en vader van 5 kinderen. Na de afronding van zijn HBO studie Commerciële Economie heeft hij o.a. gewerkt bij Achmea als IT-manager bij de divisie Portfolio Management. Hier was hij verantwoordelijk voor IT gerelateerde projecten. Vanaf 2002 is Pieter eigenaar van CST Automatisering B.V. (beheer, onderhoud en aanleg van complexe IT-netwerken). Sinds 2006 is Pieter Willem ook eigenaar van Carpenter Investments B.V. (aan- en verkoop van vastgoed).

In zijn vrije tijd vliegt hij graag vanaf Vliegveld Teuge in een Cessna als gebrevetteerd piloot. De reparaties van smartphones en tablets behoren reeds tot de huidige bedrijfsactiviteiten maar vragen om verdergaande professionalisering.  Deze toegevoegde waarde deed hem besluiten zich bij franchiseformule Mobile Service Centre aan te sluiten.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website