Mobile Service Centre opent vestiging in Hardenberg

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Afgelopen week heeft Mobile Service Centre wederom een franchiseovereenkomst afgesloten met een nieuwe franchisenemer, Marco Klopman. Hij wordt binnenkort opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in april 2018 de deuren openen van zijn franchisevestiging in Hardenberg.

Marco Klopman werd 46 jaar geleden geboren in Harderwijk, is gehuwd met Margreeth en zij zijn samen ouders van 4 kinderen. Marco is na zijn MBO-opleiding altijd werkzaam geweest in de techniek. Thans is hij werkzaam als onderhoudsmonteur bij een kippenslachterij. De nieuwe franchisenemer heeft tevens begin 2017 een bedrijf overgenomen dat zich bezig houdt met de reparaties van smartphones. Marco acht de tijd rijp voor het fulltime ondernemerschap en ziet hij de kans om van zijn hobby zijn professie te maken.

“Zelfstandig maar niet alleen” dat spreekt hem aan. In zijn vrije tijd gaat hij graag toeren met zijn mountainbike. Als gezinsman doet hij graag leuke dingen met zijn gezin en brengen zij samen veel tijd door in hun stacaravan te Hardenberg.

De uiteindelijke vestigingslocatie van Mobile Service Centre Hardenberg moet nog worden vrijgegeven.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-banner-abn-amro-3