Mobile Service Centre opent vestiging in Lelystad

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchisenemer Edward Adedeji heeft een franchiseovereenkomst gesloten met Mobile Service Centre. Edward wordt binnenkort opgeleid tot Certified Engineer en zal naar verwachting in januari 2018 de deuren openen van zijn franchisevestiging in Lelystad om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets.

Franchisenemer Edward Adedeji (links) is 54 jaar en samen met zijn gezin woonachtig in Almere. Hij is geboren en getogen in Nigeria en woont al ruim 25 jaar in Nederland, heeft op de Hogeschool van Economische Studies (HES) te Amsterdam zowel zijn Bachelor als Post-HBO Controller gevolgd en afgerond. Gedurende en na zijn studies is hij in zijn loopbaan werkzaam geweest als Cash manager, Senior Administrateur en Accountant bij grote ondernemingen zoals: AlpInvest Partners, NIKE, Buena Visa Home Entertainment (een bedrijf van Walt Disney) en NIDERA Handelsmaatschappij.

Op dit moment is hij Managing Partner bij een Administratiekantoor in Almere. Het is al jarenlang zijn grote wens een switch te maken naar een dienstverlenende onderneming waarin hij klanten tevreden kan stellen.

De uiteindelijke vestigingslocatie in Lelystad waar franchisenemer Edward Adedeji zijn deuren kan openen wordt nog bekend gemaakt.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise