Mobile Service Centre van start in Amsterdam-Zuidoost

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Mobile Service Centre heeft recentelijk een nieuwe franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Eduard Kasanwidjojo zal de komende periode opgeleid worden tot Certified Engineer. De nieuwe vestiging zal in oktober 2017 de deuren openen in Amsterdam Zuidoost.

Kasanwidjojo startte, nadat hij zijn HBO-opleiding Werktuigbouwkunde succesvol afgerond had, zijn eigen onderneming. De laatste jaren is de ondernemer met name actief geweest binnen de vastgoed en werkte hij voorts op projectbasis als managementconsultant voor diverse (MKB-)opdrachtgevers. De ondernemer heeft grootse plannen voor de nieuwe vestiging van Mobile Service Centre. Zijn zoon Jordi studeert op dit moment nog Rechten aan de VU in Amsterdam, maar zal eveneens een opleiding volgen tot Certified Engineer om zijn vader operationeel te kunnen assisteren.

Op dit moment wordt er nog gezocht naar een geschikte locatie. De uiteindelijke vestigingslocatie van Mobile Service Centre Amsterdam Zuidoost zal de franchiseformule op hun website publiceren zodra deze bekend is.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website