Mobile Service Centre vestigt zich ook in Venray

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Mobile Service Centre heeft afgelopen week wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer André Linders zal omstreeks 1 oktober a.s. de deuren openen in Venray en aldaar de markt bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Na een gedegen opleiding en uitgebreide praktijktraining zijn de service engineers in alle vestigingen gecertificeerd. Hiermee zijn ze in staat om op een professionele manier het probleem/defect aan het toestel te analyseren en vervolgens te repareren. Dankzij de originele onderdelen en de gecertificeerde monteurs geeft Mobile Service Centre een garantie van 12 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden.

Naast service op de vestigingen door Mobile Service Centre is het ook mogelijk om dit  op locatie te doen. Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere smartphones of tablet toestellen in de organisatie mogelijkheden.

De franchiseformule zorgt ook voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van uw smartphone of tablet. Uiteraard kan de klant ook terecht voor de inlevering van uw oude en/of  defecte apparaat dat vervolgens milieuvriendelijk zal worden afgevoerd.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website