Mobile Service Centre vestigt zich ook in Vriezenveen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Mobile Service Centre, een franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets, heeft woensdag 18 januari jl. een franchiseovereenkomst gesloten met franchisenemer Cor Eshuis. Eshuis wordt de komende maand opgeleid tot Certified Engineer en hij zal medio februari 2017 de deuren openen van zijn vestiging in Vriezenveen.

Eshuis, 49 jaar, gehuwd en vader van 3 zonen is geboren en getogen in Vriezenveen. Gedurende de afgelopen 23 jaren is hij mede-eigenaar geweest van AST Vriezenveen, een franchiseorganisatie in de autobranche en heeft in deze hoedanigheid ook ervaring opgedaan als franchisegever. Het verhuizen van een lokaal gevestigd telefoonreparatiebedrijf deed hem besluiten datzelfde pand te verwerven en daar te starten met een nieuw smartphone en tablet reparatiebedrijf. Zijn passie en enthousiasme voor franchising heeft geleid tot zijn nieuwe uitdaging.

De franchiseformule zorgt voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van uw smartphone of tablet. Bovendien kan de klant ook terecht voor de inlevering van oude en/of  defecte apparaten, zodat deze vervolgens milieuvriendelijk worden afgevoerd.

Bent u geïnteresseerd in deze formule? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website