Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Modemerk New Zealand Auckland opent zeven nieuwe vestigingen

Het mannenmodewerk New Zealand Auckland heeft bekend gemaakt zeven nieuwe vestigingen te openen in Europa, vijf daarvan worden geopend in Nederland. De nieuwe Nederlandse vestigingen bevinden zich in Alkmaar, Leiden, Bergen, Middelburg en Leidschendam.

Naast de vijf nieuwe Nederlandse vestigingen opent New Zealand Auckland ook een vestiging in het Belgische Leuven en in het Spaanse Barcelona. Het mannenmodemerk heeft momenteel dertig eigen winkels en meer dan vijfhonderd shop-in-shop verkooppunten over heel Europa verspreid. Het hoofdkantoor van de franchiseformule is gevestigd in Amsterdam.

Over New Zealand Auckland

New Zealand Auckland is een wereldwijd opererende modeketen die kleding ontwerpt voor mannen. Ze omschrijven hun stijl zelf als speels, avontuurlijk, maar ook voor mannen die weten wat ze doen en zich stijlvol door de dag bewegen.

New Zealand Auckland heeft vestigingen in onder andere Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Italië, Slowakije, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland. Ze hebben in Nederland een shop-in-shop bij onder andere NZA Store, Adam Store, Duetz, Schulte, Man Of The World en Piet Zoomers in de plaatsen Amsterdam, Haarlem, Den Bosch, Arnhem, Eindhoven, Utrecht, Maastricht, Enschede en Eindhoven.

De franchiseformule is constant bezig met de uitbreiding van haar merk dus het is aannemelijk dat het niet blijft bij deze zeven nieuwe vestigingen.

×