Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Moederbedrijf Olympia transformeert naar dyo people solutions

Vandaag onthult het moederbedrijf van Olympia, Ennea, VAPRO, &iedereen en STOC zijn nieuwe identiteit onder de naam dyo People Solutions. Als een groep vooraanstaande bedrijven in HR-dienstverlening, gekenmerkt door ondernemerschap en maatschappelijke impact, vertegenwoordigt dyo een geheel nieuwe benadering van werk.

Het Griekse woord ‘dyo’, wat ’twee’ betekent, symboliseert de twee unieke kenmerken van haar dochterbedrijven: ondernemerschap en impact. dyo People Solutions en Olympia geloven in een wereld waarin werk maatschappelijke verandering teweegbrengt. Met werk als ons voornaamste instrument willen ze de kernvraagstukken van de maatschappij aanpakken, nu en in de toekomst. Dimitri Yocarini, CEO van dyo People Solutions en Olympia, deelt zijn visie: “Wij zijn ervan overtuigd dat we dit bereiken door werk in te zetten als een middel om de maatschappelijke kernvraagstukken van nu en de toekomst aan te pakken.”

“In deze nieuwe fase verwelkomen we ook &iedereen.” Met een team van gecertificeerde PSO-adviseurs zet het bedrijf zich in voor het duurzaam begeleiden van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Onder leiding van directeur Cees Verkuyl streven ze naar gelijke arbeidsmarktkansen voor iedereen.

Maar dat is nog niet alles. De recente overnames van VAPRO en STOC versterken de groeiende familie. VAPRO, bekend als dé opleider en detacheerder in de procesindustrie, en STOC, het gerenommeerde opleidingsinstituut voor zorg & welzijn, voegen een nieuwe dimensie toe aan ons vermogen om duurzaam te trainen en detachering te bieden.

“Bij dyo People Solutions zijn we vastbesloten om het verschil te maken, niet alleen voor onze franchisenemers, maar voor de bredere samenleving. Samen bouwen we aan een toekomst waarin werk niet alleen leidt tot persoonlijk succes, maar ook tot positieve maatschappelijke verandering. We kijken ernaar uit om dit pad samen te bewandelen.”

 

Ook onderdeel worden van deze groeiende familie?

Ontvang gratis meer informatie over Olympia Uitzendbureau d.m.v. onderstaand formulier.

Ontvang gratis meer informatie over Olympia Uitzendbureau

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Olympia Uitzendbureau

×