Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Monkey Town opent in Waalwijk, Helmond en België

Onlangs opende franchiseformule Monkey Town haar 21e vestiging, deze keer in Waalwijk. Het speelparadijs aan de Bachlaan in Waalwijk heeft drie eigenaren: Caren Goossen, Mariska Pluer en Henny Pluer. Nog geen maand geleden ging concurrent Dolfino, dat op steenworp afstand van Monkey Town was gevestigd, nog kopje onder. Zo zijn er wel meer speelparadijzen in de regio Waalwijk. “Concurrentie is er in elke markt. Wij gaan het gewoon op onze eigen manier doen”, zegt Caren Goossen vol vertrouwen.

De franchisenemers Mariska, Henny en Caren zijn uiterst tevreden over de grote aanloop in de opstartfase. “Monkey Town franchise sluit precies aan op onze wensen”, geeft Caren aan, “zelfstandig ondernemerschap in een soft franchise formule maar wel met de juiste ondersteuning.”

Monkey Town bouwt momenteel aan de 22e vestiging in Helmond, deze zal eind september haar deuren openen. Sinds begin deze zomer is Monkey Town ook vertegenwoordigd in België en wel in Lanaken (nabij Maastricht). De voormalige  indoorspeeltuin ‘de Winning’ sloot zich aan, er werd een andere marketingstrategie ingezet  hetgeen deze zomer resulteerde in een omzetverhoging van 17%, aldus franchisegever Edwin Groot.

Monkey Town franchise is voornemens om in alle belangrijke steden in België een indoorspeeltuin te openen.