Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Monuta heeft samenwerkingspartner omgeving Leerdam en Tiel

Uitvaart-franchiseformule Monuta en Begrafenisonderneming Leerdam en Omstreken gaan samenwerken. De partijen gaan de uitvaarten in het gebied tussen Tiel en Gorinchem samen uitvoeren. Hiertoe tekenden zij op 4 december een overeenkomst.

In de regio Leerdam en Tiel had Monuta geen samenwerkingspartner. Dit betekende dat uitvaarten in deze regio vanuit Zeist geregeld moesten worden. Onwenselijk, niet alleen qua afstand, maar ook omdat het belangrijk is dat uitvaartondernemers bekend zijn met de lokale gewoontes en gebruiken.

Voor verzekerden van Monuta in regio Leerdam en Tiel mogelijk om hun uitvaart volledig te laten verzorgen door Monuta, dankzij de samenwerking met Begrafenisonderneming Leerdam en Omstreken, een uitvaartonderneming die goed bekend staat in de regio.

Ton Klinkers, directeur bij Monuta: “Het is heel belangrijk dat een uitvaartondernemer bekend is in de regio en de lokale gebruiken kent, zodat een uitvaart altijd persoonlijk is en past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden. Wij zijn blij dat we deze kwaliteiten hebben gevonden in Begrafenisonderneming Leerdam en Omstreken. Door deze lokale kracht te combineren met de landelijke kracht van Monuta Uitvaartverzorging, kunnen we nog dichterbij de klanten staan en zorg dragen voor een persoonlijke uitvaart.”