Monuta verwelkomt franchisenemer Isabelle Braem

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchisenemer Isabelle Braem heeft op 1 maart jl. haar eigen uitvaartverzorgingscentrum Monuta in West- en Midden-Zeeuws-Vlaanderen geopend. “Nabestaanden kunnen bij mij rekenen op een persoonlijke benadering en kleinschalige aanpak. En natuurlijk kennis van de regio, nadat ik eerst in loondienst de nodige ervaring heb mogen opdoen in mijn werkgebied”, vertelt de franchisenemer. 

“Ik ben er trots op om voor mezelf bij Monuta aan de slag te mogen, nadat ik eerst in loondienst heb ervaring heb mogen opdoen. En ik ben dankbaar voor het feit dat ik nabestaanden tijdens een moeilijke periode mag bijstaan. Ik wil iets kunnen betekenen voor een ander. Daarom ben ik uitvaartverzorger geworden. En wat is er mooier om dit te kunnen doen dan in de regio waar ik zelf woon. Mijn werkgebied omvat de gemeente Sluis, Biervliet, Hoek, Philippine, Sluiskil en Sas van Gent. Daarbij vind ik het belangrijk om een waardevol en persoonlijk afscheid te kunnen verzorgen, waar de nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken”, zegt de Isabelle. Een uitvaartverzorger doet meer dan alleen uitvaarten regelen meent ze.

“Vooraf kan ik de mogelijkheden rondom een uitvaart doornemen. Zo weet je precies wat er allemaal kan en wat de bijbehorende kosten zijn. Deze uitvaartwensen zet ik graag voor u op papier, zodat de toekomstig nabestaanden precies weten wat hun overleden dierbare graag zou willen. Dat geeft ze rust. Ik kom graag langs om deze wensen met u door te nemen, dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Ook maak ik graag persoonlijk kennis. Wie dat wil, kan hiervoor gerust contact met mij opnemen.”

Monuta is op zoek naar franchisenemers voor verdere expansie. Geïnteresseerd in uw eigen uitvaartverzorgingscentrum? Klik dan hier voor meer informatie.

 

 

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website