Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Monuta verwelkomt nieuwe franchisenemers

Franchiseformule Monuta heeft twee nieuwe franchisenemers aan zich weten te binden. Juliette Poelmann – Magis zal voor de formule van start in de regio Helmond en Laarbeek en André de Bruijn zal voor de formule van start gaan in de regio Den Haag/Loosduinen.

‘’Toen mijn vader overleed heb ik een heel verdrietige, intense en ook waardevolle periode met mijn familie gedeeld. De meerwaarde van een uitvaartverzorger werd mij toen duidelijk. Dit maakte dat ik de stap heb gezet om uitvaartverzorger te worden. Het mooiste aan het uitvaartvak vind ik dat je er mag zijn voor nabestaanden op een van de meest kwetsbare momenten in een mensenleven. Het is heel bijzonder om samen met hen een passend afscheid vorm te geven zoals zij dat wensen en wat bij de overledene past. Een mooi afscheid kan nabestaanden helpen om het verlies een plekje te geven en de draad weer op te pakken,’’ aldus Magis over haar keuze om aan de slag te gaan als uitvaartondernemer.

Franchisenemer André de Bruijn heeft ook een moeilijke periode doorgemaakt voordat hij besloot aan de slag te gaan als franchisenemer bij Monuta. ‘’Ik heb helaas al vroeg mijn ouders verloren. De uitvaartverzorger heeft toen veel betekend voor mij en mijn familie. Door dit verlies werd mij duidelijk dat ik ook een steun wil zijn voor anderen. Maar het was pas toen een collega de overstap maakte naar het uitvaartvak dat ik er serieus over ben gaan nadenken. Ik ben in contact gekomen met Monuta en heb toen met positief gevolg het selectietraject doorlopen. Het is een fantastische kans dat ik nu als zelfstandig ondernemer voor Monuta aan de slag kan in mijn eigen regio. Ik woon al mijn hele leven in de omgeving van Den Haag/Loosduinen, dus ik ken het gebied, de mensen en de gebruiken goed.’’

De franchiseformule blijft groeien. Eerder dit jaar begonnen Pien Gouka, Patricia van Vliet, Mark Sepers, Monique Maurik en Ellen Spierenburg bij de formule. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Monuta om franchisenemer te worden? Klik dan hier.